Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Yoga

Pierre Taboureau


Een goed onderhoud van je rug en ledematen zijn een basis voor een gezonde houding, wie wil dit niet?

De body-mind relatie staat centraal, een belangrijk aspect om het gemak en het plezier in het bewegen te behouden en klachten te voorkomen. Het is een nuttige investering om de eigen kennis over je houding en bewegingen te vergroten en beter te leren begrijpen. Hoe verlos ik me van stress en pijn? Dit zijn reële vragen waar je een direct antwoord op krijgt.

De Atlasyoga streeft naar een ontwikkelingsproces in het bewegen waar kracht en ontspanning in balans worden gebracht. Het leren stapelen van je rug (wervelkolom) is een belangrijk uitgangspunt om een goede, ontspannen houding te kunnen aannemen. De ademhaling is de sleutel die dit proces ondersteunt en begeleidt tijdens het bewegen in de asana’s.

Gedreven door de passie voor beweging en verandering heeft Pierre Taboureau door verschillende vormen van bewegen en sporten, waaronder 12 jaar Hatha yoga, een integrale bewegingspraktijk opgebouwd die creatief zoekt naar de meest efficiënte en gezonde manier van bewegen. Pierre volgde 3 jaar les in Amsterdam aan het Bharata yoga-instituut van Gert Van Leeuwen, de auteur van diverse yogaboeken en liep nog eens twee jaar stage. Meer info www.atlascentrum.be


Benodigd materiaal

Breng een warme trui of dekentje mee. Breng je eigen matje mee.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Open levelDanshuis De Ingang (Studio 1)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Ma 16/8, Do 19/8, Ma 23/8, Do 26/8, Ma 30/8, Do 2/9

19:45-21:15

Kansentarief uitpas 15.6 €
Student 65 €
Basis 78 €
Inschrijven
6 lessen van 1u30
 

Terug naar overzicht