Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Minireeksen

Chachacha introductie

Jurgen Bral


De Chachacha is een Cubaanse  koppeldans, ontstaan op het eind van de jaren 40. Deze dans heeft een dwingend en zeer herkenbaar ritme dat makkelijk is mee te tellen : cha cha cha 1- 2 cha cha cha. Het geluid van de "guayo" (percussieinstrument) samen met het in kadans verplaatsen van de voeten, heeft geleid naar de originele naam (cha-cha-cha) van het ritme. 

Deze workshop is bedoeld als kennismaking met deze leuke dansstijl.  Je hoeft geen danservaring te hebben.

Na 15 jaar ondergedompeld te zijn in de Cubaanse salsa en Latino dansen is de tijd rijp voor Jürgen Bral om de microbe door te geven. Met een dynamische aanpak wordt de typische eigen stijl overgebracht. Af en toe afgeweken van de klassieke Cubaanse stijl maar zonder het originele uit het oog te verliezen. Maak u klaar voor passie en overgave.

Voor deze workshop schrijf je bij voorkeur in met een een danspartner

Heb je een danspartner: per persoon 1 inschrijvingsformulier invullen en 1 betaling per persoon uitvoeren aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 
Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ dat je geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden. Je kan best ook lid worden van onze facebookgroep salsapartner gezocht.

 


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere schoenen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.


Er zijn momenteel geen cursussen Chachacha introductie gepland.


Terug naar overzicht