Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Minireeksen

Argentijnse Tango: Ocho Cortado

Saskia en Steven


De ocho cortado is een absolute ‘must know’ figuur in de Argentijnse tango. In deze reeks leer je ze niet alleen technisch correct uit te voeren maar ook hoe je er kan mee spelen en ze kan toepassen binnen je reeds gekende tangorepertoire.

Saskia en Steven benaderen de tango zowel met respect voor zijn geschiedenis als met oog voor zijn hedendaagse vorm. Ze beheersen beiden het leiden én het volgen, een pedagogisch sterke troef voor henzelf en hun leerlingen. In de lessen werken ze aan lichaamsbewustzijn en techniek, met een constante aandacht voor de connectie en communicatie tussen leider en volger, en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen vooral het plezier van het samen dansen doorgeven. Daarom stimuleren ze graag de creativiteit, speelsheid, muzikaliteit en dansbeleving.

Heb je een danspartner: per persoon 1 inschrijvingsformulier invullen en 1 betaling per persoon uitvoeren aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 
Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ dat je geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden. Je kan best ook lid worden van onze facebookgroep'tangopartner gezocht'.Er zijn momenteel geen cursussen Argentijnse Tango: Ocho Cortado gepland.


Terug naar overzicht