Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Swing doorheen de tijd

Nele en Jan


We maken een reis door de tijd en laten je kennismaken met swingdans doorheen de jaren. Je ontdekt hoe en wanneer swing geëvolueerd is en je proeft ook al dansend van deze dansvormen. Smeer dus je benen in om te shaken van de jaren ’20 tot vandaag, van de Lindy Hop tot de hedendaagse swing.

Ook mensen die nog nooit dansten zijn welkom om hun eerste danspassen te zetten!

Nele en Jan dansen samen sinds 2006. In 2011 ruilden ze de wedstrijdarena voor het lesgeven op vraag van hun docent. Een microbe die hen niet meer zou loslaten. Het plezier van het dansen doorgeven, da’s waar het om gaat. Jan & Nele proefden anderhalf jaar van het uitbaten van een danscentrum van A tot Z en freelancen nu door heel Vlaanderen. Intussen blijven ze zelf lessen volgen in binnen- en buitenland om helemaal up to date te blijven.

Opgelet: voor deze lessen schrijf je in met danspartner.

Heb je een danspartner: 1 inschrijvingsformulier en 1 betaling per persoon aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 
Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden  maar je gaat zelf best ook actief op zoek door bijvoorbeeld lid te worden van onze facebookgroep 'danspartner koppeldansen  gezocht'.Er zijn momenteel geen cursussen Swing doorheen de tijd gepland.


Terug naar overzicht