Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Disco Swing Introductie

Saskia & Heiko


Leer op een leuke en ontspannen manier disco swingen op oude en nieuwe populaire dansmuziekjes. Na deze workshop dans je op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samendansen. Uiteraard leer je hoe je de figuren vlot leidt en volgt en hoe je ze op een makkelijke manier uitvoert.

Disco swing is een partnerdans. Schrijf dus steeds in met een partner. Gelieve per persoon een apart inschrijvingsformulier door te sturen: 1 voor jezelf en 1 voor je danspartner. Indien je op zoek bent naar een danspartner kan je steeds een 'zoekertje' plaatsen in één van de groepen 'danspartner gezocht' op onze facebookpagina of het ons laten weten, dan noteren we je naam.

Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden  maar je gaat zelf best ook actief op zoek door bijvoorbeeld lid te worden van onze facebookgroep 'danspartner disco swing  gezocht'.Er zijn momenteel geen cursussen Disco Swing Introductie gepland.


Terug naar overzicht