Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Ragga Twerkout

Marijn Celea


In this workshop Marijn will help you to bring out your inner Booty Shaker by fusing different dance styles: Old School Dancehall, Ragga, Afro and Twerk.

"Wiggle, Work, Slay, Twerk, Groove, Pose, Shake and add some drama to it! No need to be the best dancer, just come and have fun."

Een intensieve, energieke en uitdagende workshop!

Marijn Celea (BE/IT) is een danser/performer/choreograaf wonend in Brussel. Hij studeerde Performance & Multimedia aan het KASK in Gent. En begon met dansen op zijn 11 jaar en heeft zich ondertussen verdiept in verschillende stijlen: ragga/dancehall, afrikaanse dans, hip hop,experimentele dans en bewegingsimprovisatie.

Hij tracht zijn ruime en gevarieerde artistieke ervaringen door te trekken in zijn danslessen door de leerlingen op een hedendaagse manier met het lichaam en het bewustzijn daarvan te laten omgaan, waarbij de beleving centraal staat.

Marijn geeft danslessen en workshops in binnen- en buitenland. In 2011 richtte hij zijn eigen crew op: Radikal, met wie hij reeds op vele festivalpodia stond, dansend voor onder andere Major Lazer, Sean Paul, Ward 21, Skyve en Dj Rakka.
Naast het dansen is hij ook bezig met performance en video. Zo heeft hij performances gedaan in het SMAK, Campo, het Paviljoen (Gent), Moment Festival (Brussel), Zinnema (Brussel), Netwerk (Aalst) en Copyright is a Myth (Bree).


Benodigd materiaal

Benodigd materiaal Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere lichte sportschoenen mee (geen buitenschoenen)

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Open levelDanshuis De Ingang (Balzaal)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Di 24/8, Wo 25/8

18:00-19:30

Kansentarief uitpas 6 €
Student 25 €
Basis 30 €
Inschrijven
 

Terug naar overzicht