Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Argentijnse Tango - Workshop: creativiteit en inspiratietools

Saskia Van Belleghem en Steven Coppens


Tango is een improvisatiedans maar wie al een tijdje danst kan bij zichzelf toch enkele ‘patronen’ en terugkerende volgordes herkennen. In deze workshop bieden we je enkele tools om terug los te komen van jouw gewoontes/patronen.

Een boost dus voor je improvisatietalent en inspiratie om jezelf uit te dagen steeds nieuwe bewegingen te blijven ontdekken,  toe te voegen aan 'jouw' dans, je dans te verfrissen en naast jezelf ook je danspartner/s te blijven verrassen...

Saskia en Steven leerden elkaar kennen op de universiteit, waar ze allebei kunstwetenschappen studeerden. Steven was een fervent danser en Saskia was geïntrigeerd door de Argentijnse tango. Vanaf de eerste lessen sloeg de tango-microbe ongenadig toe en is tango een passie voor het leven geworden. Hoewel Saskia en Steven ook werden aangetrokken door andere dansen, bleek de lokroep van de tango toch altijd sterker. Zo blijven zij zich bijschaven, zowel pedagogisch als technisch.  Als lesgevers gaan zij verder op de ingeslagen weg, door hun passie te delen en door te geven aan steeds meer geïnteresseerden.

Argentijnse Tango is een partnerdans. Schrijf dus steeds in met een een danspartner. Gelieve per persoon een apart inschrijvingsformulier door te sturen. Een voor jezelf en 1 voor je danspartner. Indien je op zoek bent naar een danspartner kan je steeds een 'zoekertje' plaatsen op onze facebookpagina , op het prikbord of onder forum, of het ons laten weten, dan noteren we je naam.Er zijn momenteel geen cursussen Argentijnse Tango - Workshop: creativiteit en inspiratietools gepland.


Terug naar overzicht