Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Hip Hop stage

Jipé


Hip Hop - Lyrical Style maakt gebruik van Ballet-, Jazz-, Modern- en Tap technieken. Strakke danspassen worden gecombineerd met een lekkere flow. De dansstijl is vaak te zien in videoclips (Justin Timberlake, Usher en Chris Brown). Op Lyrics- en soft Hip Hop beats leer je een verhaal te ‘dansen’. Hierbij word de Hip Hop op een nog expressievere en gevoeliger manier gebracht. En dit maakt het nou net zo leuk, uitdagend en vernieuwend. Precisie, energie en muzikaliteit zijn de kernwoorden. Dat alles komt tot zijn recht in de knappe choreografieën waar Jipé garant voor staat.

Jipé is danser, choreograaf en docent. Hij startte met hiphop als autodidact, maar perfectioneerde zich vervolgens door het volgen van cursussen bij Jimmy Williams, Poppin Tac en Mr. Wiggles. Jipé is een uiterst eclectisch danser en kan vele stijlen aan want hij volgde ook jazz, salsa, hedendaagse dans en klassiek ballet. Hij danst bij verschillende dansgezelschappen waarmee hij reeds optrad in de 4 hoeken van de wereld (Amerika, Azië, Europa, ...). Hij is fan van Locking, Poppin, Jazzrock en Boogaloo. Zijn sterke punten zijn precisie, energie en muzikaliteit…


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere lichte sportschoenen (geen buitenschoenen) mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
12-20 jaarDanshuis De Ingang (Studio 4)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Ma 2/11, Di 3/11, Wo 4/11

15:00-18:00

Kansentarief uitpas 13.6 €
Student 58 €
Basis 68 €
Inschrijven
open level - maandag 2/11 van 15u-18u, dinsdag 3 en woensdag 4/11 van 16u-19u
 

Terug naar overzicht