Detail Cursus
Kinderen > Workshops/danskampen

zomer: Modern Jazz Danskamp

Hüsniye Tirpan (geboortejaar 2012-2014)


We putten in dit danskamp uit 2 stijlen: Modern en Jazz. Twee stijlen die een goede basis voor elke danser(es) vormen. De bewegingen zijn gebaseerd op het ballet maar worden veel vrijer gedanst en de muziek is moderner. Je leert een flinke dosis techniek en expressief dansen. Veel bewegingen worden met licht gebogen benen gedanst.

Kenmerkend voor Modern Jazz zijn de energieke bewegingen, die als accenten van de dans samenvallen met de accenten en/of beat van de muziek. Dit maakt de stijl zeer geliefd in musical,

We verkennen de belangrijkste basis aspecten van de 2 stijlen. Denk maar aan ritme, coördinatie, isolaties en de techniek. Dit brengen we samen in een mooie dans. Tussendoor knutselen we ter ontspanning of spelen we een spel. 

Niveau: voor dit kampje is geen ervaring nodig.

Juf Hüsniye danst al sinds haar 7 jaar. Ze houdt van alle stijlen in het bijzonder Ballet, Modern en Jazz.  Momenteel volgt ze aan Codarts te Rotterdam de opleiding "Docent dans". Voordien volgde ze 6 jaar lang de vooropleiding dans op het Muda te Evergem.

Ter info
* Bij goed weer scheppen wat frisse lucht door te wandelen naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of 's middags te picknicken in het gras vlak bij de dansschool.
* Gratis toezicht van 8u30 tot 9u en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.

MODERN JAZZ - HUSNIYE from Danshuis De Ingang on Vimeo.


NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Geboortejaar 2012-2014Danshuis De Ingang (Studio 4)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Ma 12/7, Di 13/7, Wo 14/7, Do 15/7, Vr 16/7

09:00-16:30

Kansentarief uitpas 41.5 €
Student 140 €
Inschrijven
Kamp van 5 dagen
 

Terug naar overzicht