Detail Cursus
Kinderen > Workshops/danskampen

Breakdance Summer School

Yolan Bal (geboortejaar 2005-2009)


Al een aantal jaar experience als bboy en zin in een challenge tijdens de grote vakantie? 

Vanaf dit jaar is er een break kamp voor gevorderde kids (min. 10 jaar en 2 jaar les Breakdance gevolgd - enkel 2 kampen is niet voldoende). 

Tijdens dit kamp drillen we op moeilijkere technieken en krijgen jullie tips en tricks om zo snel mogelijk vooruit te gaan als bboy (bijv.: oefeningen om zelf thuis te trainen):
* Verbeteren van de basis moves.
* Windmills, swipes en andere powermoves.
* Trainen op de advanced freezen: handstand, L-kick...
* Kennismaken met de creatieve kant van break, waarbij je leert om zelf moves uit te vinden.

Mijn naam is Yolan Bal. Ik breakdance al 15 jaar en zit, samen met o.a. Sam Dewaele en Karim Kalonji, in de break crew Team Shmetta. 4 jaar geleden heb ik besloten om mijn kennis door te geven aan de volgende generatie. Sindsdien ben ik tijdens de vakanties niet meer weg te slaan uit Danshuis De Ingang. Met veel plezier deel ik mijn ervaring die ik heb opgedaan tijdens de trainingen en (internationale) battles.

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis opvang van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u.


Benodigd materiaal

Kniebeschermers en kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Je danst met propere sportschoenen (geen buitenschoenen), die je ter plaatse aandoet.


Er zijn momenteel geen cursussen Breakdance Summer School gepland.


Terug naar overzicht