Detail Cursus
Kinderen > Workshops/danskampen

Musical kamp

Emily en Jan (geboortejaar 2013-2014 en 2009-2012)


Tijdens deze musicalweek wordt je ondergedompeld in de musicalwereld. In een superenergieke sfeer gaan we samen zingen, dansen en acteren. De lessen worden gegeven door Emily en Jan die de groepen verdelen zodat iedereen op zijn niveau begeleid wordt. We gaan aan de slag met het maken van decor en kleding. Uiteindelijk voeren we op vrijdag onze musical op!

Dus nodig alvast je vrienden uit voor het toonmoment op het eind van het danskamp!

Begeleiding:

In 2012 begon Emily de Clercq aan haar studies aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Docent Dans in het Nederlandse Tilburg waar ze in juni 2016 afstudeerde als kunstvak- en dansdocent.
Acht jaar geleden startte ze als docent kleuterdans. Ondertussen geeft ze nu ook klassiek ballet, jazzdance, tapdance en musical aan jongeren in diverse dansscholen.
Als danseres deed Emily podiumervaring op tijdens Junior Eurosong en in 2011 werd ze lid van het dansgezelschap Pro Arte van Jac Delsing en Eliane De Gendt. Sinds 2013 danst ze bij de Gentse danscompagnie SaKo olv Lizzy de Lobel

Jan Van de Laar is afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg en heeft zich toegelegd op zang-,band-,koor- en performance coaching. Hij werkte al op verschillende Muziekscholen en Hogescholen in Nederland. Hij coacht binnen zowel de pop- als de musicalwereld en traint zowel amateurs als professionals om gezond te zingen. Hij werkt ook met komedianten, acteurs en actrices voor zowel stemtechniek als podiumpresentatie.
Als zanger deed Jan ervaring op in verschillende  coverbands en zijn eigen band genaamd Son Of A Preacherman, waar hij als frontman al vele uren op het podium stond.

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis toezicht van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.Er zijn momenteel geen cursussen Musical kamp gepland.


Terug naar overzicht