Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Salsaton

Abdel Temsamani


Salsaton is een fusiestijl van Cubaanse salsa en Hip hop-groove. Salsaton ontstond omstreeks 1990 in Panama en verspreidde zich over heel Latijns-Amerika. Vanaf 2000 werd de stijl ook hot in Europa. Abdel beheerst als geen ander alle elementen van deze fusiestijl. Hij was dan ook de eerste in België om lessen salsaton te geven.

Deze workshop is best een uitdaging. Zin in een energieke en eigentijdse dansstijl? Abdel loodst je met veel kennis van zaken en een engelengeduld door de lessen. Verwacht je aan zwoele bewegingen en een flinke workout op de coolste muziek.

Open level: Heb je enige danservaring, kan je snel danspassen oppikken – maakt niet uit in welke dansstijl- dan ben je welkom om Abdels unieke stijl te ontdekken.

Abdel Temsamani heeft al heel wat jaren ervaring als leraar, choreograaf en danser. Hij beheerst Hip-Hop, Salsa, Salsaton, Ragga en Reggaeton. Hij startte al heel jong met dansen. Als gemotiveerd autoditact leerde hij zichzelf de meest funky Hip Hopstijlen en nam deel aan heel wat Battles. Vanuit deze ervaringen creëerde hij meer en meer zijn eigen unieke stijl.


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.


Er zijn momenteel geen cursussen Salsaton gepland.


Terug naar overzicht