Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Argentijnse Tango introductie

Saskia en Steven


Introductieworkshop: maak kennis met de basis van de Argentijnse Tango. 

Deze workshop is bedoeld voor enthousiaste beginners die willen weten wat tango echt is! In deze workshop kan je kennismaken met  de basis en enkele figuren van deze wondermooie partnerdans. Voorkennis of danservaring is hiervoor niet nodig. Grijp deze kans en smaak het mysterie van de tango.

Na deze tango-introductie zal je slow nooit meer gewoon over-en weer wiegen zijn ;)

Saskia en Steven leerden elkaar kennen op de universiteit, waar ze allebei kunstwetenschappen studeerden. Steven was een fervent danser en Saskia was geïntrigeerd door de Argentijnse tango. Vanaf de eerste lessen sloeg de tango-microbe ongenadig toe en is tango een passie voor het leven geworden. Hoewel Saskia en Steven ook werden aangetrokken door andere dansen, bleek de lokroep van de tango toch altijd sterker. Zo blijven zij zich bijschaven, zowel pedagogisch als technisch.  Als lesgevers gaan zij verder op de ingeslagen weg, door hun passie te delen en door te geven aan steeds meer geïnteresseerden.

Heb je een danspartner: per persoon 1 inschrijvingsformulier invullen en 1 betaling per persoon uitvoeren aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 
Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ dat je geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden. Je kan best ook lid worden van onze facebookgroep 'tangopartner gezocht'.


Benodigd materiaal

Draag schoenen met een gladde zool.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
BeginnersDanshuis De Ingang (Balzaal)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Di 31/8, Wo 1/9, Do 2/9

19:30-21:30

Kansentarief uitpas 10.8 €
Student 45 €
Basis 54 €
Inschrijven
Voor absolute beginners. 3 avonden van 2u les.
 

Terug naar overzicht