Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Argentijnse Tango - Techniek

Saskia Van Belleghem & Steven Coppens


Pas gestart of al vele kilometers in de benen, iedereen heeft baat bij een goede techniek. In deze workshop focussen we ons op aspecten zoals houding, kader, dissociaties, staan, stappen … die je zullen helpen om het  dansen te verbeteren. Dat kan het samenspel op de dansvloer alleen maar een boost geven.

Deze workshop is bedoeld voor dansers met enige ervaring, op zoek naar een uitdieping van hun danskwaliteiten.

Aansluitend kan je de aangereikte elementen toepassen op het maandelijkse tangosalon van Danshuis De Ingang.

Saskia en Steven benaderen de tango zowel met respect voor zijn geschiedenis als met oog voor zijn hedendaagse vorm. Ze beheersen beiden het leiden én het volgen, een pedagogisch sterke troef voor henzelf en hun leerlingen. In de lessen werken ze aan lichaamsbewustzijn en techniek, met een constante aandacht voor de connectie en communicatie tussen leider en volger, en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen vooral het plezier van het samen dansen doorgeven. Daarom stimuleren ze graag de creativiteit, speelsheid, muzikaliteit en dansbeleving.

Heb je een danspartner: per persoon 1 inschrijvingsformulier invullen en 1 betaling per persoon uitvoeren aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 
Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ dat je geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden. Je kan best ook lid worden van onze facebookgroep'tangopartner gezocht'.

 Er zijn momenteel geen cursussen Argentijnse Tango - Techniek gepland.


Terug naar overzicht