Detail Cursus
Kinderen > Workshops/danskampen

Ballet atelier krokus: techniek en stretch 4e lj-12j

Nicole Kohler


Ben je gebeten door Ballet of heb je al altijd Balletles willen volgen, dan is het Ballet atelier iets voor jou. 

Tijdens deze 3 halve dagen werken we aan de basisposities, doen we oefeningen op de grond en  aan de barre, voor de spiegel en door de zaal. We werken aan een mooie houding en stretchen om leniger te worden.

Het dansplezier staat voorop, maar toch zal er gewerkt worden aan een pittig tempo. Het is de bedoeling dat je op deze 2-daagse, ongeacht je niveau, iets bijleert.

Nicole Kohler, geboren in Zwitserland, werd op haar 17de uit meer dan honderden kandidaten geselecteerd voor de Mudra school van Maurice Béjart. Haar droom werd werkelijkheid. Ze stond op het podium met sterdansers Jorge Donn, Michael Barichnikov en Maïa Plissetkaïa.  In 1991 besloot ze haar eigen weg te gaan. Ze werkte als choreografe en gastsoliste. Na deze glansrijke carrière wijdt ze zich aan het onderwijs van beginnende kleuters tot professionelen. En met succes, want sommige van haar studenten sloten zich al aan bij grote Europese dansscholen. 


Benodigd materiaal

Voor dit atelier dragen meisjes een maillot zonder franjes, een rokje, collants en balletschoentjes (soft). Geen sieraden en lange haren samengebonden. De jongens dragen een aanspannende witte T-shirt, een zwart aanspannend broekje of legging zodat de contouren van het lichaam duidelijk te zien zijn en zwarte balletschoentjes (soft).

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
4de leerjaar - 12 jaarDanshuis De Ingang (Studio 2)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Wo 17/2, Do 18/2, Vr 19/2

13:00-17:00

Kansentarief uitpas 12.6 €
Student 52 €
Inschrijven
 

Terug naar overzicht