Detail Cursus
Kinderen > Workshops/danskampen

Modern en Jazz Danskamp

Paulien Van Wachbeke (geboortejaar 2012-2014)


DIT KAMPJE WERD HELAAS GEANNULEERD.

Ken je dat gevoel dat je het ritme van de muziek door je lijf heen voelt bonzen en dat je niet stil kan blijven staan? Dat het lijkt alsof de muziek in je lichaam zit en het er uit probeert te springen? Niet langer zal je dit gevoel moeten en willen inhouden, want tijdens de dit danskamp krijg je de vrijheid om al deze prikkels los te laten. Je zal de verschillende ritmes, beats, flows en nog zo veel meer ervaren. 

Niveau: voor dit kampje is geen ervaring nodig.

Paulien Van Wachbekestartte als twaalfjarige een Hedendaagse dansopleiding op het MuDA te Evergem. In 2017 werd ze toegelaten voor de bacheloropleiding Docent Dans binnen de Hogeschool voor de Kunsten, Codarts. Daar werd ze binnen verschillende stijlen opgeleid, om

deze vervolgens over te kunnen brengen op haar eigen leerlingen. Hoewel ze heel wat stijlen heeft aangeleerd gekregen blijft haar passie voor de Moderne en Hedendaagse dans het grootst. Het experimenteren met nieuwe vormen is hierbij een belangrijk onderdeel, omdat je zo uiteindelijk uitkomt bij dans die het dichtst bij jezelf ligt. Als docent probeert ze dit ook zo veel mogelijk toe te passen. Ieder individu is anders, heeft andere fysieke mogelijkheden en dat is net wat dans, dans maakt. Er zijn momenteel geen cursussen Modern en Jazz Danskamp gepland.


Terug naar overzicht