De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops

OPGELET! De inschrijving voor je danspartner, je kind of jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVINGS IN!

Volwassenen en jongeren > Workshops

Argentijnse Tango: Exploring Spaces

Saskia en Steven


Dansen is spelen met ruimte. De ruimte die je inneemt, de ruimte die je deelt met je danspartner, de ruimte IN jou. Hoe je met deze verschillende ruimtes omgaat, bepaalt de expressie en beleving van je dans.
In deze workshop onderzoeken we de ruimte in, tussen en rond jullie als instrumenten voor meer vrijheid en beleving in de dans, gezamenlijk én individueel.
Verken de ruimte, verbeter je danskwaliteit!

Deze workshop is bedoeld voor dansers met enige ervaring, op zoek naar een uitdieping van hun danskwaliteiten.
Open level, maar met minimum basiservaring tango.
Aansluitend kan je de aangereikte elementen toepassen op het maandelijkse tangosalon van Danshuis De Ingang.

Saskia en Steven benaderen de tango zowel met respect voor zijn geschiedenis als met oog voor zijn hedendaagse vorm. Ze beheersen beiden het leiden én het volgen, een pedagogisch sterke troef voor henzelf en hun leerlingen. In de lessen werken ze aan lichaamsbewustzijn en techniek, met een constante aandacht voor de connectie en communicatie tussen leider en volger, en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen vooral het plezier van het samen dansen doorgeven. Daarom stimuleren ze graag de creativiteit, speelsheid, muzikaliteit en dansbeleving.

Heb je een danspartner: per persoon 1 inschrijvingsformulier invullen en 1 betaling per persoon uitvoeren aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 
Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ dat je geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden. Je kan best ook lid worden van onze facebookgroep'tangopartner gezocht'.Er zijn momenteel geen cursussen Argentijnse Tango: Exploring Spaces gepland.


Terug naar overzicht