De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops

Bezorgd om covid-19? Lees hier onze maatregelen voor corona proof danslessen. Veilig en gezond dansen we verder!

OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

Volwassenen en jongeren > Minireeksen

Disco Swing Vervolmaking

Nele en Jan


In deze cursus gaan we dieper in op het gekende materiaal: leiden, volgen, techniek.  Na deze minireeks dans je de gekende figuren vlot en gemakkelijk.

Niveau: voor leerlingen die de reeks Disco Swing beginners en Disco Swing met basis hebben doorlopen (ca 1 schooljaar ervaring)

Jan & Nele dansen samen sinds 2006. In 2011 ruilden ze de wedstrijdarena voor het lesgeven op vraag van hun docent. Een microbe die hen niet meer zou loslaten. Het plezier van het dansen doorgeven, da’s waar het om gaat. Jan & Nele proefden anderhalf jaar van het uitbaten van een danscentrum van A tot Z en freelancen nu door heel Vlaanderen. Intussen blijven ze zelf lessen volgen in binnen- en buitenland om helemaal up to date te blijven.

Heb je een danspartner: 1 inschrijvingsformulier en 1 betaling per persoon aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden  maar je gaat zelf best ook actief op zoek door bijvoorbeeld lid te worden van onze facebookgroep 'danspartner disco swing  gezocht'.  OPGELET, JE DANSPARTNER DIENT TOT JE BUBBEL TE HOREN. WE WISSELEN NIET VAN DANSPARTNER IN DE LES.


NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
GevorderdDanshuis De Ingang (Balzaal)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Za 26/9, Za 3/10, Za 10/10, Za 17/10

20:40-21:55

Kansentarief uitpas 10.6 €
Student 44 €
Basis 53 €
Inschrijven
 

Terug naar overzicht