De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops
Volwassenen en jongeren > Workshops

Lindy Hop - Introductie

Olga & Alex


Deze workshop maakt deel uit van het geweldig leuke LindyHop festival LiLi Hop met internationale dansers en heel leuke parties.

Een aanrader voor iedereen die kiest voor een vrolijke, energieke partnerdans. De lesgevers leren jou waar Lindy Hop om gaat en laten je vooral genieten van de dans en de muziek waarna je honger naar meer alleen maar groter zal zijn.  

De Lindy Hop
 is van oorsprong een Afro-Amerikaanse partnerdans gebaseerd op een combinatie van Charleston, Jazzdans en Tapdance. Het wordt gedanst op swingmuziek uit de jaren 30 en 40. De Lindy hop community staat voor leuke mensen, gezellige sfeer, retro lifestyle en vooral dansen, dansen, dansen,...

Heb je een danspartner: 1 inschrijvingsformulier en 1 betaling per persoon aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 
Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden. Je kan best ook lid worden van onze facebookgroep Lindy hop danspartner gezocht. In de lessen wordt voortdurend gewisseld van danspartner, net zoals in de Lindy Hop festen.

Olga Moiseeva In 2002 startte ze de Moskou Swing Dance Society (MSDS), de belangrijkste dansclub van Moskou. Olga organiseert danswedstrijden en lezingen over de geschiedenis van de jazz muziek en de swing dans. 
Alexander Kuznetsov is de vaste danspartner (en echtgenoot) van Olga.Er zijn momenteel geen cursussen Lindy Hop - Introductie gepland.


Terug naar overzicht