De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops
Volwassenen en jongeren > Minireeksen

Argentijnse tango - Tango Giro

Saskia & Steven


De Giro is de basisfiguur die elke tangodanser graag wil kunnen .... in deze minireeks leer je hoe deze figuur werkt, welke techniek er nodig is om ze makkelijk uit te voeren, welke variaties er mogelijk zijn, enkele leuke in- en uitgangen en welke muzikaliteit mogelijk is met deze figuur. 

Voor halfgevorderde tangodansers.

Saskia en Steven benaderen de tango zowel met respect voor zijn geschiedenis als met oog voor zijn hedendaagse vorm. Ze beheersen beiden het leiden én het volgen, een pedagogisch sterke troef voor henzelf en hun leerlingen. In de lessen werken ze aan lichaamsbewustzijn en techniek, met een constante aandacht voor de connectie en communicatie tussen leider en volger, en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen vooral het plezier van het samen dansen doorgeven. Daarom stimuleren ze graag de creativiteit, speelsheid, muzikaliteit en dansbeleving.

Heb je een danspartner: per persoon 1 inschrijvingsformulier invullen en 1 betaling per persoon uitvoeren aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 
Heb je geen danspartner: schrijf je in en noteer in het veld ‘Opmerkingen’ dat je geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot we een danspartner voor je vinden. Je kan best ook lid worden van onze facebookgroep 'tangopartner gezocht'.Er zijn momenteel geen cursussen Argentijnse tango - Tango Giro gepland.


Terug naar overzicht