De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops

Bezorgd om covid-19? Lees hier onze maatregelen voor corona proof danslessen. Veilig en gezond dansen we verder!

OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

Volwassenen en jongeren > Workshops

Argentijnse tango: weekend

Saskia en Steven


Gedurende dit weekend bieden we 10 u tangoles aan rond verschillende onderwerpen waarin je je tangokennis kan verrijken en verdiepen. 's Avonds na de lessen kan je nog verder oefenen tijdens de practica ...

Op zaterdagmiddag maken we ook wat tijd vrij om te wandelen of de mooie buurt te verkennen.

Het weekend begint op vrijdagavond 18 september 2020 met een gezellig gezamenlijk avondmaal  en een  eerste workshop en practica. Het weekend eindigt op zondag 20 september 2020 ca. 16u30. 

Voor tangodansers met 1,5-4 jaar danservaring.

Accommodatie en locatie:

We gaan naar Hageland. Vlakbij Sint-Truiden en Tienen. We logeren in de prachtig gerestaureerde 300 jaar oude Kasteelhoeve van Wange. Deze vierkantshoeve ligt op een domein van 12 hectare en heeft een ruime tuin, zwemvijver en een infraroodsauna. Rond het domein loopt een wandelpad dat je beslist eens moet bewandeld hebben.  Alle kamers zijn tip top in orde. Beddegoed en handdoeken zijn voorzien. Elke kamer heeft internetaansluiting. De kamers hebben eigen of gedeeld (1 badkamer per 2 kamers) sanitair.

De danszaal heeft een houten dansvloer en grote ramen met zicht op de tuin.

Meer info op www.kasteelhoevewange.be

 Maaltijden: 

 's Morgens krijg je een uitgebreid ontbijt met streekproducten.

Alle maaltijden worden vers bereid met bio- en streekproducten en groenten uit de eigen tuin.

In de gemeenschappelijke ruimte staat er steeds vers fruit, gekoeld water, koffie, thee, appelsap en huisgemaakte koekjes voor iedereen ter beschikking. 

Leerkrachten:

Saskia en Steven benaderen de tango zowel met respect voor zijn geschiedenis als met oog voor zijn hedendaagse vorm. Ze beheersen beiden het leiden én het volgen, een pedagogisch sterke troef voor henzelf en hun leerlingen. In de lessen werken ze aan lichaamsbewustzijn en techniek, met een constante aandacht voor de connectie en communicatie tussen leider en volger, en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen
vooral het plezier van het samen dansen doorgeven. Daarom stimuleren ze graag de creativiteit, speelsheid, muzikaliteit en dansbeleving.

Inschrijven:

Inschrijving is mogelijk per paar.  Bij individuele aanmelding is de deelname afhankelijk van de beschikbaarheid van een geschikte danspartner.
Elke inschrijving is bindend. Er is geen recht op teruggave van betalingen bij annulering!

Prijs:
per persoon op basis van een 2persoonskamer. In de prijs inbegrepen zijn: 10u les en 2 practica's, 2 overnachtingen in een 2 persoonskamer met eigen of gedeelde badkamer, lakens, handdoeken, eigen badkamer, maaltijden: 2 x ontbijt, 2x middagmaal, 2x avondmaal, koffie/thee/ water tijdens de voor- en namiddag.

Niet inbegrepen: overige dranken en transport.

 

Enkele reacties van deelnemers van het vorige weekend:

-Bedankt Saskia en Steven voor het zalige tango weekend op een fantastische locatie. Hopelijk komt komt hier ook terug een vervolg op. Ik kijk al opnieuw uit naar de volgende lessen .

-T was een héél tof weekend, dank aan iedereen & vooral aan Saskia & Steven !

-Ja, het was een heerlijk weekend!!

-DANKjeWEL Saskia en Steven voor dit prachtige weekend. Alles tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt zoals we dit ondertussen reeds drie maal op rij mochten ervaren. Zo een tangoweekend is meer dan alleen een danservaring! Elkaar beter leren kennen, en dan beter leren aanvoelen, om tot slot ineens zoveel openheid te kunnen ervaren ❤️❤️❤️ Jullie zijn prachtige enthousiaste speelse leerkrachten, elkes sessie steeds afgewerkt met een vleugje humor. En met zoveel geduld...en ondersteuning. We zijn helemaal opgewarmd en klaar voor een nieuw dansseizoen. Ook wil ik alle deelnemers danken voor het gezellige samenzijn, fijne en diepgaande gesprekken en de mooie energieën op de dansvloer. Tot gauw

-Dankjewel Saskia & Steven, was super leerrijk & @all : heel gezellig ! PS: Trein vertraging: ik oefen het wiel en de buikspieren op het perron! 


Benodigd materiaal

tangoschoenen

Praktische info

Omwille van Corona werd het weekend van 18-20/9/2020 verplaatst naar 24-26/9/2021!!!

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
HalfgevorderdKasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26
3400 Wange

Vr 24/9, Za 25/9, Zo 26/9

16:30-23:55

Basis 356 €Inschrijven
Tangoweekend voor wie reeds eerder meeging of minstens niveau 3/halfgevorderd volgde. Tangoweekend van vrijdagavond 24 tot en met zondagnamiddag 26 september 2021.
 

Terug naar overzicht