De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops

OPGELET! De inschrijving voor je danspartner, je kind of jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVINGS IN!

Volwassenen en jongeren > Minireeksen

Jazzdance Danstraining

Jonas Veeckman


Bij de danstraining draait het om het onderhouden van onze dansstijl, houding, kracht, souplesse, coördinatie en conditie die we daarvoor nodig hebben. En dit alles gecombineerd met heel veel zomers dansplezier!

Bij Jonas staat de algemene danstechniek centraal en die wordt aangeleerd tijdens de opwarming aan de vaste Barre. Daarna worden de technieken toegepast in danscombinaties en verplaatsingen doorheen de studio. Tenslotte wordt er geëindigd met een choreografie op hedendaagse muziek.

Jonas Veeckman startte zijn dansopleiding op latere leeftijd in danschool Clipdance olv. Jolien van de Velde en werd meteen gebeten door de dansmicrobe. Na zijn eerste jaar dansles te volgen, ging Jonas al meteen over tot meer dan 20 uur jazz per week, hij volgde zijn dansopleiding bij danspedagogen Jac Delsing en Eliane De Gendt. Daardoor danst Jonas ook in hun dansgezelschap ‘Pro Arte’ en bij ‘Sako Compagnie’ olv Lizzy De Lobel. Momenteel geeft Jonas meermaals per week les in België en Nederland. Zijn visie is dan ook heel duidelijk, learn and you will… . 


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
min. 1 lessenreeks ervaringDanshuis De Ingang (Studio 2)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Do 2/7, Do 9/7, Do 16/7

18:30-20:00

Kansentarief uitpas 9.4 €
Student 39 €
Basis 47 €
Inschrijven
 
Halfgevorderd / gevorderdDanshuis De Ingang (Studio 2)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Do 2/7, Do 9/7, Do 16/7

20:10-22:10

Kansentarief uitpas 11.6 €
Student 48 €
Basis 58 €
Inschrijven
 

Terug naar overzicht