De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops

Bezorgd om covid-19? Lees hier onze maatregelen voor corona proof danslessen. Veilig en gezond dansen we verder!

OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

Volwassenen en jongeren > Workshops

Afrikaanse danstraining

Reintje Callebaut


Mis je de opzwepende ritmes en je intensieve danslessen? Geen nood, tijdens de zomermaanden werken we aan onze conditie, verfijnen we onze techniek en leven we ons uit in nieuwe zomerse choreografieën. Geschikt voor mensen met enige ervaring in dans.

Reintje Callebaut geeft al meer dan 25 jaar les aan groot en klein, jong en oud en heeft door de jaren heen een eigen lesmethode ontwikkeld waar het doorgeven van haar kennis en de zoektocht naar je eigen danstaal via Afrikaanse dans centraal staat. Reintje heeft een beeldende opleiding die haar de kracht van de verbeelding gaf. Haar specialiteit is Afrikaanse dans, maar ze proefde in haar 30-jarige carrière als danseres van heel veel verschillende dansvormen. Ze geeft vooral met heel veel plezier en kennis van zaken les en is één van de drijvende krachten achter Danshuis De Ingang.

Reintje Callebaut geeft al meer dan 20 jaar les aan groot en klein, jong en oud en heeft door de jaren heen een eigen lesmethode ontwikkeld waar het doorgeven van haar kennis en de zoektocht naar je eigen danstaal via Afrikaanse dans centraal staat. Reintje heeft een beeldende opleiding die haar de kracht van de verbeelding gaf. Haar specialiteit is Afrikaanse dans, maar ze proefde in haar 25-jarige carrière als danseres van heel veel verschillende dansvormen. Ze geeft vooral met heel veel plezier en kennis van zaken les en is één van de drijvende krachten achter Danshuis De Ingang.


Benodigd materiaal

We dansen op blote voeten. Draag kledij waar je gemakkelijk kan in bewegen.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Open levelDanshuis De Ingang (Studio 5)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Di 13/7, Di 20/7, Di 17/8, Di 24/8, Di 31/8

19:30-21:30

Kansentarief uitpas 17.8 €
Student 74 €
Basis 89 €
Deze cursus is volzet! Je kan wel inschrijven maar komt daardoor automatisch op de wachtlijst terecht!Inschrijven
Je hebt basiskennis Afrikaanse dans nodig!
 

Terug naar overzicht