De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops

Bezorgd om covid-19? Lees hier onze maatregelen voor corona proof danslessen. Veilig en gezond dansen we verder!

OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

Volwassenen en jongeren > Workshops

Kathak Introductie: Hands in Motion

Maya Sapera


Workshop Kathak: Hands in Motion

Je hebt al gedanst en je wil weten of Indische dans iets voor jou is? Je wil jouw dansstijl aanvullen met sierlijke Indische handbewegingen?

Natuurlijk strekken we de benen ook even uit, maar de focus tijdens deze workshop ligt op het gebruik van de handen. Handig! Akram Khan verwerkt dit aspect in zijn hedendaagse dans. Fusion dancers creëren er ook voortdurend coole moves mee. Natuurlijk kan je de workshop ook volgen omdat je gewoon heel graag Kathak wil leren.
Kathak is een Noord Indiase klassieke dansstijl met sierlijke handen, virtuoos voetenwerk en veel draaien. In september start een cursus Kathak voor tieners en jongvolwassenen.

Maya Sapera was 6 toen ze voor de eerste maal op een podium stond met Indische tempeldans en 16 toen ze begon te doceren. Hetzelfde jaar werd ze laureaat van de wedstrijd beste Belgische danssolo en deed ze haar arangetram (soort eindexamen voor Indische Tempeldans). Sindsdien veroverde ze als danseres, choreografe en lerares binnen- en buitenland.


Benodigd materiaal

We dansen op blote voeten. Draag kledij waar je gemakkelijk kan in bewegen.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
12+ Danshuis De Ingang (Studio 4)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Ma 30/8, Di 31/8

19:00-21:00

Kansentarief uitpas 7.2 €
Student 30 €
Basis 36 €
Inschrijven
voor tieners en jong-volwassenen
 

Terug naar overzicht