De Ingang - Volwassenen en jongeren - Dansworkshops

Bezorgd om covid-19? Lees hier onze maatregelen voor corona proof danslessen. Veilig en gezond dansen we verder!

OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

Volwassenen en jongeren > Workshops

Modern Jazz Introductie

Kelly


In Modern Jazz worden de bewegingen uit het klassiek en modern ballet moderner geïnterpreteerd. Het is daardoor een vrijere vorm van dansen en een combinatie van uiteenlopende dansstijlen. Jazzdance zie je vaak in musicals, revues, tv shows en videoclips.

In deze kennismakingsworkshop wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van een goede basis en nieuwe technieken. Maar ook een correcte houding van het lichaam is belangrijk. Ruimtegebruik, variatie in opstelling, opwarming, phrases en choreo krijgen eveneens plek. Kelly vindt het belangrijk dat er niet enkel wordt voorgetoond en nagedaan maar dat technieken ook worden uitgelegd. Uiteraard is muziek heel belangrijk in de lessen, vooral het overbrengen van de emoties van de muziek naar de dans. Volle overgave in de dans is belangrijk en dat zal Kelly in jou proberen te stimuleren. Op al deze aspecten werken we om uiteindelijk tot mooie choreografieën komen.

Kelly voelde zich reeds van jongs af aan sterk aangetrokken tot dansen. Het begon met Ballet, Jazz en Moderne dans en later kwam daar tapdans en musical bij. En sedert enkele jaren ook Hip Hop.

Dat dans een grote rol kan spelen in een mensenleven beseft ze zelf enorm. Daarom volgt ze momenteel een opleiding tot danstherapeut. In haar lessen kan je techniek verwachten, maar ook hecht ze veel aandacht aan het dansen vanuit je persoonlijk gevoelens en emoties.


NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
BeginnersDanshuis De Ingang (Studio 4)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Ma 30/8, Di 31/8

20:00-21:30

Kansentarief uitpas 5.4 €
Student 23 €
Basis 27 €
Inschrijven
 

Terug naar overzicht