De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

Hoe meer keren per week je danst hoe makkelijker en leuker het dansen wordt:

  OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

  Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

  Hustle Swing

  Nele en Jan


  De Hustle is een verzamelnaam voor verschillende discoachtige dansen die populair waren in de jaren zeventig. Nu verwijst het meestal naar een specifieke partnerdans die veel lijkt op de swing en de disco, maar een iets andere telling heeft. Hierdoor kan er ook op tragere muziek toch nog pittig gedanst worden.

  De Hustle is gebaseerd op oudere Latinodansen zoals de mambo. Hij is afkomstig uit de Spaanstalige gemeenschap in New York City en Florida in de jaren zeventig. Hij is dynamisch en heeft een speels ritme, wordt vooral gedanst op discomuziek en is de voorloper van de discoswing.

  Jan & Nele dansen samen sinds 2006. In 2011 ruilden ze de wedstrijdarena voor het lesgeven op vraag van hun docent. Een microbe die hen niet meer zou loslaten. Het plezier van het dansen doorgeven, da’s waar het om gaat. Jan & Nele proefden anderhalf jaar van het uitbaten van een danscentrum van A tot Z en freelancen nu door heel Vlaanderen. Intussen blijven ze zelf lessen volgen in binnen- en buitenland om helemaal up to date te blijven.

  Opgelet: voor deze lessen schrijf je in met danspartner die behoort tot je bubbel. In de les wordt niet gewisseld van danspartner. 1 inschrijvingsformulier en 1 betaling per persoon aub, vermeld de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'.


  Praktische info

  Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere schoenen (met een gladde zool) mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

  NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
  BeginnersDanshuis De Ingang (Balzaal)
  Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
  9000 Gent

  Za 12/9, Za 26/9, Za 3/10, Za 10/10, Za 17/10, Za 31/10, Za 21/11, Za 28/11, Za 5/12, Za 12/12

  18:00-19:15

  Kansentarief uitpas 18.5 €
  Student 80 €
  Basis 92.5 €
  Inschrijven
  Beginners. Lessenreeks van 10 lessen op zaterdag.
   

  Terug naar overzicht