De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

Hoe meer keren per week je danst hoe makkelijker en leuker het dansen wordt:

  OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

  Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

  Moderne dans 12-18j

  Bieke De Vuyst


  Moderne dans is een goede basis voor elke danser(es). De bewegingen zijn gebaseerd op het ballet maar worden veel vrijer gedanst en de muziek is moderner. Veel bewegingen worden met licht gebogen benen gedanst. Je leert een flinke dosis techniek, expressief dansen en werkt aan je lenigheid en kracht.

  In de lessen van Bieke ga je los en soepel dansen met weight shifts, drops en releases. Maar ook een correcte houding van het lichaam is heel belangrijk. Je kan je af en toe verwachten aan lichamelijke uitdagingen. Bieke houdt er van uitersten op te zoeken op vlak van bepaalde houdingen of het snel veranderen van ‘hoogtelagen’. Uiteraard is muziek heel belangrijk in de lessen, vooral het overbrengen van de emoties van de muziek naar de dans. Volle overgave in de dans is belangrijk en dat zal Bieke in jou proberen te stimuleren. Op al deze aspecten werken we om uiteindelijk tot mooie choreografieën komen.

  Ik ben Bieke en ik heb al van jongs af aan een grote passie voor dans. Ik heb mijn opleiding gehad aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen, daarna MuDa en inmiddels ben ik afgestudeerd als docent dans aan de Fontys in Tilburg. Ik hou van leergierige leerlingen die een open houding hebben om te leren en te ontdekken. Mijn liefde voor dans breng ik graag over aan jong en oud.


  Benodigd materiaal

  Draag softshoes (of dans op blote voeten) en kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.

  NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
  12-18 jaarDanshuis De Ingang (Studio 2)
  Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
  9000 Gent

  Zo 13/9, Zo 20/9, Zo 27/9, Zo 4/10, Zo 11/10, Zo 18/10, Zo 25/10, Zo 15/11, Zo 22/11, Zo 29/11, Zo 6/12, Zo 13/12

  11:40-12:40

  Kansentarief uitpas 17.8 €
  Student 76.8 €
  Deze cursus is volzet! Je kan wel inschrijven maar komt daardoor automatisch op de wachtlijst terecht!Inschrijven
  12-18 jaar, open level, - reeks van 12 lessen.
   

  Terug naar overzicht