De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

Hoe meer keren per week je danst hoe makkelijker en leuker het dansen wordt:

  OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

  Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

  Salsaton

  Abdel Temsamani


  Salsaton is een fusiestijl van Cubaanse salsa en Hip hop-groove. Salsaton ontstond omstreeks 1990 in Panama en verspreidde zich over heel Latijns-Amerika. Vanaf 2000 werd de stijl ook hot in Europa. Abdel beheerst als geen ander alle elementen van deze fusiestijl. Hij was dan ook de eerste in België om lessen salsaton te geven.

  Deze lessenreeks is best een uitdaging. Zin in een energieke en eigentijdse dansstijl? Abdel loodst je met veel kennis van zaken en een engelengeduld door de lessen. Verwacht je aan zwoele bewegingen en een flinke workout op de coolste muziek. Kom Abdels’ unieke stijl ontdekken!

  Open level: Heb je enige danservaring – maakt niet uit in welke dansstijl- dan ben je welkom om Abdels unieke stijl te ontdekken. Hou je van steeds nieuwe uitdagende choreo's aan een stevig tempo, dan is dit jouw ideale leerkracht!

  Abdel Temsamani heeft al heel wat jaren ervaring als leraar, choreograaf en danser. Hij beheerst Hip-Hop, Salsa, Salsaton, Ragga en Reggaeton. Hij startte al heel jong met dansen. Als gemotiveerd autoditact leerde hij zichzelf de meest funky Hip Hopstijlen en nam deel aan heel wat Battles. Vanuit deze ervaringen creëerde hij meer en meer zijn eigen unieke stijl.


  Benodigd materiaal

  Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere lichte sportschoenen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

  NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
  Met basiservaringDanshuis De Ingang (Balzaal)
  Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
  9000 Gent

  Ma 14/9, Ma 21/9, Ma 28/9, Ma 5/10, Ma 12/10, Ma 19/10, Ma 26/10, Ma 9/11, Ma 16/11, Ma 23/11, Ma 30/11, Ma 7/12

  21:10-22:10

  Kansentarief uitpas 17.8 €
  Student 76.8 €
  Basis 88.8 €
  Inschrijven
  Met basiservaring = min. 1 reeks achter de rug of goede basis Salsa . Reeks van 12 lessen.
   

  Terug naar overzicht