De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

Hoe meer je danst, hoe goedkoper het wordt: 15% korting bij de 2e lessenreeks / 25% bij de 3e / 35% bij de 4e / 50% bij alle volgende.

Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

Salsaton

Abdel Temsamani


Salsaton is een fusies van Salsa en Reggaeton. Je zou het de Hip Hop van Latijns-Amerika kunnen noemen. Zowel in de muziek als in de dans zijn duidelijk de kenmerken van beide stijlen aanwezig. De jongeren in Cuba zijn er gek op. Er wordt gedanst op uptempo muziek met een stevige groove en beat er bij. Salsaton ontstond omstreeks 1990 in Panama en verspreidde zich over heel Latijns-Amerika. Vanaf 2000 werd de stijl ook hot in Europa.

Abdel beheerst als geen ander alle elementen van deze fusiestijl. Hij was dan ook de eerste in België om lessen salsaton te geven.

Deze lessenreeks is best een uitdaging. Zin in een energieke en eigentijdse dansstijl? Abdel loodst je met veel kennis van zaken en een engelengeduld door de lessen. Verwacht je aan zwoele bewegingen en een flinke workout op de coolste muziek. Kom Abdels’ unieke stijl ontdekken!

Met basiservaring: Je volgde reeds lessen Salsaton of hebt een mooie basis in Salsa of Urban dansstijlen dan ben je welkom om Abdels unieke stijl te ontdekken. Hou je van steeds nieuwe uitdagende choreo's aan een stevig tempo, dan is dit jouw ideale leerkracht!

Abdel Temsamani is al vele jaren leraar, choreograaf en danser van Hip Hop, Salsaton en Reggaeton. Hij geeft zijn passie door in vele dansscholen in België en overal worden zijn danslessen enthousiast onthaald. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale workshops (Turkije, Italië, Spanje, etc ..) en was artistiek directeur van de eerste internationale Salsa en Hip-Hop conventie: VERSUS.


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere lichte sportschoenen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Met basiservaringDanshuis De Ingang (Studio 4)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Ma 20/9, Ma 27/9, Ma 4/10, Ma 11/10, Ma 18/10, Ma 25/10, Ma 8/11, Ma 15/11, Ma 22/11, Ma 29/11, Ma 6/12, Ma 13/12, Ma 20/12

21:10-22:10

Kansentarief uitpas 19.76 €
Student 85.8 €
Basis 98.8 €
Inschrijven
Niveau met basiservaring. Reeks van 13 lessen. Data zie hierboven.
 

Terug naar overzicht