De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

Hoe meer je danst, hoe goedkoper het wordt: 15% korting bij de 2e lessenreeks / 25% bij de 3e / 35% bij de 4e / 50% bij alle volgende.

Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

Reggaeton

Abdel Temsamani


Reggaeton is een muziekstroming, ontstaan in de jaren '90 in de undergroundscene van voornamelijk Panama, Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek. Het spaanse woord Reggaeton duidt de Latino muziekstijl aan die beïnvloed werd door Reggae, Ragga, Dancehall, Hip Hop en traditionele muziek. Deze Zuid-Amerikaanse Hip Hopstijl wordt gekenmerkt door pompende beats. Die stijl vindt je ook terug in de dansvorm, het is een stoere, sexy en uptempo dans.

In de lessen kan je je verwachten aan zwoele bewegingen op de coolste muziek, een flinke work-out en heel veel zweten! 

Open level: Heb je enige danservaring - maakt niet uit in welke dansstij - dan ben je welkom om Abdels unieke stijl te ontdekken. Hou je van steeds nieuwe uitdagende choreo's aan een stevig tempo, dan is dit jouw ideale leerkracht!

Abdel Temsamani is al vele jaren leraar, choreograaf en danser van Hip Hop, Salsaton en Reggaeton. Hij geeft zijn passie door in vele dansscholen in België en overal worden zijn danslessen enthousiast onthaald. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale workshops (Turkije, Italië, Spanje, etc ..) en was artistiek directeur van de eerste internationale Salsa en Hip Hop conventie: VERSUS.


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere lichte sportschoenen mee (geen buitenschoenen) om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Open levelDanshuis De Ingang (Studio 4)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Ma 20/9, Ma 27/9, Ma 4/10, Ma 11/10, Ma 18/10, Ma 25/10, Ma 8/11, Ma 15/11, Ma 22/11, Ma 29/11, Ma 6/12, Ma 13/12, Ma 20/12

18:00-19:00

Kansentarief uitpas 19.76 €
Student 85.8 €
Basis 98.8 €
Deze cursus is volzet! Je kan wel inschrijven maar komt daardoor automatisch op de wachtlijst terecht!Inschrijven
Niveau open level. Reeks van 13 lessen. Data zie hierboven.
 

Terug naar overzicht