De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

Hoe meer keren per week je danst hoe makkelijker en leuker het dansen wordt:

  OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

  Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

  Reggaeton

  Abdel Temsamani


  Reggaeton is een muziekstroming, ontstaan in de jaren 90 in de undergroundscene van voornamelijk Panama, Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek. In sommige delen van de wereld is de muziekstijl in bepaalde subculturen al langer bekend en populair. Reggaeton is oorspronkelijk Het spaanse woord Reggaeton duidt de latino-muziekstijl aan die beïnvloed werd door Reggae, Ragga, Dancehall, Hiphop en traditionele muziek.
  De Zuid-Amerikaanse hiphopstijl wordt gekenmerkt door pompende beats. Die stijl vindt je ook terug in de dansvorm, het is een stoere, sexy en uptempo dans.

  In de lessen kan je je verwachten aan zwoele bewegingen op de coolste muziek, een flinke work-out en heel veel zweten! Heb je enige danservaring, kom dan Abdels unieke stijl ontdekken en kom vooral veel bijleren! 

  Open level: Heb je enige danservaring – maakt niet uit in welke dansstijl- dan ben je welkom om Abdels unieke stijl te ontdekken. Hou je van steeds nieuwe uitdagende choreo's aan een stevig tempo, dan is dit jouw ideale leerkracht!

  Abdel Temsamani is al bijna 18 jaar leraar, choreograaf en danser van hip-hop, salsa/salsaton en reggaeton. Hij geeft zijn passie door in vele dansscholen in België. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale workshops. (Turkije, Italië, Spanje, etc ..). Hij is ook artistiek directeur van de eerste internationale Salsa en Hip-Hop conventie: VERSUS.


  Benodigd materiaal

  Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere lichte sportschoenen mee (geen buitenschoenen) om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

  NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
  Open levelDanshuis De Ingang (Balzaal)
  Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
  9000 Gent

  Ma 14/9, Ma 21/9, Ma 28/9, Ma 5/10, Ma 19/10, Ma 26/10, Ma 9/11, Ma 16/11, Ma 23/11, Ma 30/11, Ma 7/12, Ma 14/12

  18:00-19:00

  Kansentarief uitpas 17.8 €
  Student 76.8 €
  Basis 88.8 €
  Deze cursus is volzet! Je kan wel inschrijven maar komt daardoor automatisch op de wachtlijst terecht!Inschrijven
  Open level - reeks van 12 lessen.
   

  Terug naar overzicht