De Ingang - WEKELIJKSE DANSLESSEN

Hoe meer keren per week je danst hoe makkelijker en leuker het dansen wordt:

  OPGELET! De inschrijving voor je kind, je danspartner en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

  Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

  Modern Jazz Choreo Groep

  Gwen Hamerlynck


  In deze lessenreeks worden verschillende choreografieën uitgewerkt om onder de naam" Compagnie J" deel te nemen aan optredens en wedstrijden. De groep wordt samengesteld door de docente. Idealiter wordt deze les gecombineerd met de les Jazzdance gevorderden, die ervoor plaats vindt. Je kan enkel deelnemen na selectie! Bij interesse stuur ons een mail.

  Compagnie J uit Gent werd opgericht in 2012 door Gwen Hamerlynck als moderne jazz-compagnie van Danshuis De Ingang. Ze willen podiumervaring geven aan een geselecteerde groep gevorderde dansers.

  In een zeer ontspannen en vriendschappelijke sfeer wordt er deelgenomen aan verschillende wedstrijden en evenementen. In 2012 werd Compagnie J ‘Ambassadeur van de Moderne Dans’ (Danspunt) en in datzelfde jaar wonnen ze de 2e prijs op de wedstrijd voor jonge choreografen (Jeugd en dans).  In 2016 wonnen ze de juryprijs van 'Dans aan de stroom' en in 2018 werden ze geselecteerd voor het canvas programma 'Dans met Hanne'.

  Gwen Hamerlynck volgde opleiding aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen en deed haar stage in de Modern-Klassieke danscompagnie ‘Introdans’. Doorheen al de jaren blijft ze talrijke Moderne, Hedendaagse en Jazz workshops volgen om zichzelf te voeden en bij te scholen. Jarenlang werkte ze als freelance danseres. Ze was onder meer te zien in ‘Utopeace’ van Union Suspecte (danstheater), de theatertour van Praga Khan ‘Moreese.com’ (choreografie Marc Bogaerts), ‘Ne Me Quitte Pas’ (Isabelle Beernaert), de musical ‘Dans Der Vampieren’ en ‘West Side Story’, in tal van tv-programma’s en ze was aanwezig op de meest uiteenlopende events (o.a. van The Cast en Finale Events in choreografie van Laurent Flament en Maithé Gheur). Daarnaast maakte ze tal van choreografieën voor events en shows met haar eventbureau ‘Dance Act’.
  In 2012 richtte ze ‘Compagnie J’ op waar ze talrijke choreografieën voor maakt en wint ze verschillende prijzen. In 2012 wordt ze ‘Ambassadeur van de Moderne Dans’ en behaalt ze de tweede prijs ‘Jonge Choreografen’ van Jeugd en Dans. In 2016 krijgt ze de eerste prijs van de jury op het Festival ‘Dans Aan de Stroom’. In 2019 won ze met ‘Compagnie J’ de wedstrijd ‘Dans met Hanne’ verbonden aan het Canvas programma ‘Hanne danst’. Sinds 2008 geeft Gwen les aan het MUDA in Evergem (hedendaagse dans), Danshuis De Ingang (modern jazz) en sinds 2014 in Dancelot (klassiek ballet, modern jazz en pointes.

  Gwen Hamerlynck - Change - Compagnie J:


  Benodigd materiaal

  Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.

  NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
  GevorderdDanshuis De Ingang (Studio 2)
  Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
  9000 Gent

  Di 8/9, Di 15/9, Di 22/9, Di 29/9, Di 6/10, Di 13/10, Di 20/10, Di 27/10, Di 10/11, Di 17/11, Di 24/11, Di 1/12, Di 8/12

  20:50-22:20

  Kansentarief uitpas 28.9 €
  Student 124.8 €
  Basis 144.3 €
  Inschrijven
  Enkel na selectie - lessenreeks van 13 lessen.
   

  Terug naar overzicht