De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

De voorlaatste week van augustus worden in De Ingang danskampjes georganiseerd door de sportdienst van de Stad Gent. Info en inschrijven kan enkel via hun website.

OPGELET! De inschrijving voor je danspartner, je kind of jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVINGS IN!

Kinderen > Workshops/danskampen

Dance Mix danskamp

Aline Persyn (geboortejaar 2011-2013)


In het Dance Mix danskamp maken de kinderen kennis met een aantal danstechnieken. Verder gaan we aan de slag met dansexpressie en verkennen we hoe je het lichaam kan bewegen op allerlei soorten muziek. Uiteraard leren we ook een dansje dat op het einde van de week getoond wordt in een optreden voor vrienden en familie. Je kan een week vol dansplezier verwachten waarin de danslessen worden afgewisseld met leuke ontspanningsmomenten. 

Aline geeft al enkele jaren dansles aan jong en oud. Ze is vooral geschoold in ballet en modern, maar heeft van vele dansstijlen geproefd waarvan ze telkens iets meeneemt in het lesgeven. In het dagelijkse leven staat ze voor de klas als taalleerkracht en tijdens de vakanties deelt ze graag haar passie met enthousiaste dansertjes. 


NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
1ste-3de leerjaar Danshuis De Ingang (Studio 2)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Ma 13/7, Di 14/7, Wo 15/7, Do 16/7, Vr 17/7

09:00-16:30

Kansentarief uitpas 40 €
Student 135 €
Inschrijven
 

Terug naar overzicht