De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

OPGELET! De inschrijving voor je danspartner, je kind of jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

Kinderen > Workshops/danskampen

zomer: Flamenco zomeratelier

Saïdjah Galo (geboortejaar 2015-2016)


Tijdens 4 halve dagen neemt Saïdjah je mee in de zonnige wereld van de Flamenco. We vertrekken vanuit een verhaal en gaan van daaruit dansen. Ja,... we gaan veel dansen! Maar ook Spaanse woorden leren en de Flamenco tradities beter leren kennen.

Saïdjah “La Zambra” geeft al jaren lessen Flamenco in Danshuis De Ingang, van kleuters tot volwassenen. Ze trok na haar middelbare studies naar Sevilla om haar passie uit te diepen. Ze studeerde er aan meerdere flamenco-scholen. Kenmerkend voor Saïdjah zijn klassevolle sensualiteit, elegantie, professionalisme en een krachtige expressie. Ze stond als soliste op vele prestigieuze Vlaamse podia zoals De Roma (Borgerhout), Handelsbeurs (Gent), NTG Gent en als gastdanseres op het groot podium van Dranouter festival en Sfinx.

FLAMENCO - SAIDJAH from Danshuis De Ingang on Vimeo.


Praktische info

Meebrengen: Een zwierige rokje voor meisjes, een lange broek voor jongens. Je danst op propere schoenen. Voor kleuters zijn schoentjes met een hakje niet geschikt.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
geboortejaar 2015-2016Danshuis De Ingang (Studio 1)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Ma 19/7, Di 20/7, Do 22/7, Vr 23/7

09:30-12:30

Kansentarief uitpas 20.6 €
Student 69 €
Inschrijven
kamp van 4 voormiddagen, geen les op woensdag
 

Terug naar overzicht