De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

OPGELET! De inschrijving voor je danspartner, je kind of jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

Kinderen > Workshops/danskampen

Ballet en Hedendaags danskamp nav de voorstelling Sens

Nicole Kohler (geboortejaar 2007-2011)


Tijdens deze 4 dagen werken we verder toe naar de voorstelling Chrysalide in de Vooruit op 9 mei. We werken dagelijks aan onze danstechniek, kracht en leningheid. Daarnaast verdiepen ons in de choreografie en perfectioneren we details. 

Opgelet: dit kamp is daarom enkel bedoeld voor kinderen die les volgen bij Nicole. 

Nicole Kohler, geboren in Zwitserland, werd op haar 17de uit meer dan honderden kandidaten geselecteerd voor de Mudra school van Maurice Béjart. Haar droom werd werkelijkheid. Italië, Spanje, Griekenland, Afrika, Azië, 150 optredens per seizoen, valiezen in en uitpakken, werken van ’s morgens tot s’avonds als soliste of als corps de ballet. Ze stond samen op het podium met danser Jorge Donn, sterdansers Michael Barichnikov en Maïa Plissetkaïa. In 1991 besloot ze haar eigen weg te gaan. Nadien werkte ze als choreografe en gastsoliste voor verschillende compagnieën Ze had eveneens haar eigen compagnie en zette een dozijn producties op in samenwerking met binnen en buitenlandse theaterhuizen.

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis toezicht van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.


Praktische info

Voorzie voor dit kamp: een maillot, softshoes en soepele kledij voor hedendaagse dans.


Er zijn momenteel geen cursussen Ballet en Hedendaags danskamp nav de voorstelling Sens gepland.


Terug naar overzicht