De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

De laatste week van augustus worden in De Ingang danskampjes georganiseerd door de sportdienst van de Stad Gent. Info en inschrijven kan enkel via hun website.

Kinderen > Workshops/danskampen

Modern Jazz Danskamp

Aline Persyn (geboortejaar 2006-2009)


In dit danskamp ligt de focus op het aanleren van choreografieën waarin de danser leert in groep samen te werken en te dansen. Vrolijke uptempo jazz zal afgewisseld worden met modern, waarin de danser in contact zal komen met niet-commerciële muziek, improvisatie en partnerwerk. Dit kamp is voor gedreven kinderen die maar niet genoeg krijgen van bewegen. De week wordt afgesloten met een optreden voor familie en vrienden. 

Op zesjarige leeftijd begon Aline Persyn met ballet, wat ze nog steeds met veel passie doet. Later danste ze ook modern, jazz, hedendaags, hiphop en salsa. Ze geeft al een aantal jaren dansles aan jong en oud, vooral in de moderne dansstijl. Choreograferen is haar grootste liefde omdat ze daarin haar creativiteit de vrije loop kan laten door te experimenteren met muziek, nieuwe bewegingen en formaties. Ze laat haar inspireren door wereldmuziek en de vele stijlen waarmee zij heeft kennisgemaakt.Er zijn momenteel geen cursussen Modern Jazz Danskamp gepland.


Terug naar overzicht