De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

De laatste week van augustus worden in De Ingang danskampjes georganiseerd door de sportdienst van de Stad Gent. Info en inschrijven kan enkel via hun website.

Kinderen > Workshops/danskampen

Hip Hop Danskamp

Aisa Burgwal (geboortejaar 2006-2009)


Tijdens deze week worden kinderen ondergedompeld in de geschiedenis van de old school hiphop. We gaan terug naar het begin, naar de opkomst van de welbekende East Side & West Side. Doorheen de week leren de kinderen de muziek van toen kennen, de rappers uit die tijd (waarvan sommige nog steeds actief en beroemd), hun verhalen en de vele battles die (soms letterlijk) uitgevochten werden. De week sluiten we af met een optreden, waar ouders, grootouders, broers, zussen, enzovoort op uitgenodigd zijn. Hier zal de battle van East versus West eindelijk tot een einde worden gebracht!

De passie van Aisa Burgwal is dans in het algemeen en dansen met kinderen in het bijzonder. Dit met de intentie de kinderen zodanig in beweging te krijgen, dat ze niet alleen genieten van het dansen zelf, maar tevens verrijkt worden door het dansproces. De kinderen hoeven nog geen danservaring te hebben, een natuurlijke prikkel om te bewegen is voldoende.
Aisa is thuis in verschillende stijlen: ballet, hiphop, hedendaags, modern, jazz,… Ze behaalde een diploma aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten te Tilburg en een master in de psychologie.

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis toezicht van 8u00 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.Er zijn momenteel geen cursussen Hip Hop Danskamp gepland.


Terug naar overzicht