De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

OPGELET! De inschrijving voor je danspartner, je kind of jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

Kinderen > Workshops/danskampen

Clipdance danskamp

Shana (geboortejaar 2011-2013)


Beginnen jouw voeten meteen te bewegen als jij een tof liedje hoort? Krijg jij ook danskriebels van die videoclips op Youtube of Musical ly?  Dan is dit danskamp iets voor jou! De hele week dansen we onze benen los op enkele tophits, net zoals de echte sterren. We gaan aan de slag met verschillende nummers en verschillende dansstijlen, voor elk wat wils! Plezierbeleving staat voorop en uiteraard leren we heel wat coole moves, rechtstreeks uit de clipjes! Aan het eind van deze week creëren we ook onze eigen dansclip!

Shana is werkzaam als pedagoge en bewegingstherapeute. Zij is daarnaast dans- en yogadocent en gaf reeds verschillende danskampen. Ze danst reeds van kleins af aan en dit binnen verschillende stijlen. Zij heeft ervaring binnen de hedendaagse en moderne dans, clipdance, lindyhop en swingdans en dans met focus op inclusie. Ze benut deze om een gevarieerde mix aan de dansers aan  te bieden en bij elk de danskriebel te doen prikkelen. Ze besteedt hierbij extra aandacht aan het individueel niveau en de persoonlijke beleving, zodat élke danser zich een ster op de dansvloer voelt. 

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis toezicht van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.Er zijn momenteel geen cursussen Clipdance danskamp gepland.


Terug naar overzicht