De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

De voorlaatste week van augustus worden in De Ingang danskampjes georganiseerd door de sportdienst van de Stad Gent. Info en inschrijven kan enkel via hun website.

Kinderen > Workshops/danskampen

Groovy Dance Mix Danskamp

An Collet (geboortejaren 2011-2013)


We gooien wat hip hop, funky jazz, modern, latin- en new style in een pot en roeren ons zot. Gooien we daarbij nog wat 'stoere kicks', dan krijgen we de "Groovy Dance Mix". Op een speelse manier leren we stap voor stap een choreo aan op een cool hitje en we laten ons lekker gaan. Schrijf je in en beleef een dolle driedaagse. Tussen het dansen door wordt ook geknutseld en gespeeld.

An Collet volgde reeds vanaf haar 6 jaar dansles en verdiepte zich sinds in dans via allerlei workshop en stages. Vanaf haar 16de gaf ze dansles in verschillende scholen aan kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Ze verzorgde workshops, sportkampen, dans- en theaterprojecten voor allerhande organisaties (Vlabus, Dansliga, Mooss, Fedes, Bloso, Culturele Centra, Sportdienst Gent,...). Ze behaalde haar attest "dansanimator" en "dansinstructeur" bij Danskant. 

Daarnaast stond ze 10 jaar in het lager onderwijs.

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis opvang van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u.


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.


Er zijn momenteel geen cursussen Groovy Dance Mix Danskamp gepland.


Terug naar overzicht