De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

De laatste week van augustus worden in De Ingang danskampjes georganiseerd door de sportdienst van de Stad Gent. Info en inschrijven kan enkel via hun website.

Kinderen > Workshops/danskampen

Lekker in je Lijf Danskamp

Laura Zuallaert (geboortejaar 2010-2012)


Onderhuids

Je knijpt je ogen dicht en lacht het uit als ik je rug aanraak.  We springen en duiken en staan plots stil.  Je borst bonkt… Onderhuids en van kop tot teen is alles met elkaar verbonden via onzichtbare banen en buisjes.  Je lichaam lijkt wel een levendige stad, vol energie!  En we dansen op de heftige kadans van het hart.  De patronen van ons lichaam geven richting.

Een danskamp waarbij gefocust wordt op de gewaarwordingen in het lichaam, waardoor je lekker in je lijf komt zitten! Een rijke ervaring voor kinderen van 1ste tot 3de leerjaar.

Laura Zuallaert is een creatieve duizendpoot: naast dans, studeerde ze ook fotografie en film. Nu is ze fotografe en documentairemaakster met een groot hart voor dans. Ze maakte films in Peru, Israël, Jordanië en Brazilië. 
Haar tweejarige dansopleiding volgde ze bij Roxanne Huilemand in Brussel. Voor de Warande in Turnhout en danscentrum Jette maakte ze een dansvoorstelling voor en met kinderen, en gidste een jaar bij Art Basics for Children. Telkens vormen beelden het uitgangspunt voor dans en beweging.

Ter info
- Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.
- Gratis opvang van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u.Er zijn momenteel geen cursussen Lekker in je Lijf Danskamp gepland.


Terug naar overzicht