De Ingang - Workshops kinderen, danskampen, kampen voor kinderen

Danshuis De Ingang organiseert danskampjes tijdens de paas-, herfst- en zomervakantie.

  OPGELET! De inschrijving voor je danspartner, je kind of jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

  Kinderen > Workshops/danskampen

  Dans en Ritme danskamp

  Reintje Callebaut (geboortejaar 2015-2016)


  Een uniek dansant, kunstzinnig, creatief en muzikaal kamp voor kinderen van 2de en 3de kleuterklas. Ritme-gevoel wordt geoefend en verbeelding wordt aangescherpt en in beelden omgezet.

  Reintje Callebaut heeft een beeldende opleiding, danst al meer dan 30 jaar, en geeft al bijna even lang dansles aan groot en klein. Haar specialiteit is Afrikaanse dans, een zeer beeldrijke danstaal, maar ze proefde van tal van andere disciplines en houdt erg veel van dansimprovisatie en -expressie. Ze geeft al 10 jaar Dans en Ritme aan kinderen (2de kleuterklas tot 6de leerjaar) in Danshuis De Ingang, waar ze ook vaste medewerker bij is. Door haar speciale talenten en massa's ervaring weet ze hoe je met kinderen unieke ervaringen creëert.

  Ter info
  * Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we 's middags in het gras vlak bij de dansschool.

  REINTJE_DANSKAMP from Danshuis De Ingang on Vimeo.


  NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
  2de-3de kleuterklasDanshuis De Ingang (Studio 4)
  Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
  9000 Gent

  Wo 3/11, Do 4/11, Vr 5/11

  09:00-16:30

  Kansentarief uitpas 24 €
  Kinderen 81 €
  Basis 120 €
  Inschrijven
   

  Terug naar overzicht