De Ingang - danslessen voor kinderen, kleuterdans, pré-ballet, breakdance, flamenco, groovy dance mix, dans op schoot, clipdance

Hoe meer keren per week een kind danst hoe makkelijker en leuker het dansen wordt:

  OPGELET! De inschrijving voor je kind en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

  Kinderen > Wekelijkse lessen kinderen

  - Contakids Workshop

  Anneleen De Steur (geboortejaar 2016-2018)


  Zin om samen met je kind te bewegen, rollen, spelen, dansen, draaien en te genieten van het samen bewegen? Kom dan naar Contakids, een beweegmethodiek voor ouder/begeleider en kindjes van 2-4 jaar.

  Contakids ontstond vanuit contactimprovisatie en groeide uit tot een duodans met een bijzondere kijk op de interactie tussen ouder en kind.

  We dansen, kruipen, springen, doen eenvoudige acrobatische trucjes en rennen, rollen door de ruimte. We gaan overkop en bewegen op muziek.

  Wat zijn de voordelen van Contakids?

  * Door fysiek contact bouw je samen verder aan een hechte band met elkaar.
  * Fysieke communicatie gaat dieper dan woorden.
  * Motorische vaardigheden worden geoefend en ontwikkeld.
  * Zelfvertrouwen wordt opgebouwd.
  * Genieten van samen bewegen is ontspannend.

  Heb je nadien helemaal de smaak te pakken? Schrijf je dan in voor de minireeks.

  Anneleen De Steur studeerde in 2009 af als dans- en bewegingstherapeute. Daar leerde zij over de kracht van dans en beweging, over expressie en creativiteit, lichaamsbewustzijn en hoe beweging zoveel verandering teweeg kan brengen. Ze specialiseerde zich eveneens in Laban Movement Analyses en Bartenieff Fundamentals en volgde een basisopleiding Sherborne en Contakids.

  Prijs is voor ouders + kind samen. Gelieve de inschrijving te doen op naam van het kind en in het opmerkingsveld de naam van de begeleider te vermelden.  Er zijn momenteel geen cursussen - Contakids Workshop gepland.


  Terug naar overzicht