De Ingang - danslessen voor kinderen, kleuterdans, pré-ballet, breakdance, flamenco, groovy dance mix, dans op schoot, clipdance

Hoe meer keren per week een kind danst hoe makkelijker en leuker het dansen wordt:

  OPGELET! De inschrijving voor je kind en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVING IN!

  Kinderen > Wekelijkse lessen kinderen

  Modern Jazz

  Husniye (1e-2e lj)


  In Modern Jazz worden de bewegingen uit het klassiek en modern ballet moderner geïnterpreteerd. Het is dus een vrijere vorm van dansen en een mengeling van uiteenlopende dansstijlen. Jazzdance zie je dan ook vaker in musicals, revues, tv shows en videoclips.

  In de lessenreeks wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van een goede basis en nieuwe technieken. Maar ook een correcte houding van het lichaam is belangrijk.  Ruimtegebruik, variatie in opstelling, opwarming, phrases en choreo krijgen eveneens plek.

  Waarom kiezen voor Modern Jazz?

  o Je leert gebruik te maken van de zwaartekracht en op een natuurlijke manier te bewegen vanuit impulsen
  o Je maakt kennis met vloerwerk
  o Je ontwikkelt dansaspecten zoals ademhaling, ruimtegebruik, verschillende ritmestructuren, frasering, improvisatie

  Juf Hüsniye danst al sinds haar 7 jaar. Ze houdt van alle stijlen in het bijzonder Ballet, Modern en Jazz.  Momenteel volgt ze aan Codarts te Rotterdam de opleiding "Docent dans". Voordien volgde de 6 jaar lang de vooropleiding dans op het Muda te Evergem.


  Benodigd materiaal

  Voor deze lessen dragen meisjes een zachtroze maillot zonder franjes zodat de contouren van het lichaam duidelijk te zien zijn en balletschoentjes (soft). Collants mogen maar zijn geen must. Geen sieraden tijdens de les en lange haren samengebonden. De jongens dragen een aanspannende witte T-shirt, een zwart aanspannend broekje of legging zodat de contouren van het lichaam duidelijk te zien zijn en zwarte balletschoentjes (soft). 1ste kleuterklas: meebrengen: yogamatje of grote dikke handdoek.

  NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
  1ste-2de leerjaarDanshuis De Ingang (Studio 1)
  Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
  9000 Gent

  Zo 13/9, Zo 20/9, Zo 27/9, Zo 4/10, Zo 11/10, Zo 18/10, Zo 25/10, Zo 15/11, Zo 22/11, Zo 29/11, Zo 6/12, Zo 13/12

  11:40-12:40

  Kansentarief uitpas 17.8 €
  Student 76.8 €
  Inschrijven
  1ste-2de leerjaar - reeks van 12 lessen.
   

  Terug naar overzicht