De Ingang - danslessen voor kinderen, kleuterdans, pré-ballet, breakdance, flamenco, groovy dance mix, dans op schoot, clipdance

Hoe meer keren per week een kind danst hoe makkelijker en leuker het dansen wordt:

OPGELET! De inschrijving voor je kind en jezelf horen niet in het zelfde winkelmandje. VOER PER PERSOON EEN INSCHRIJVINGS IN!

Kinderen > Wekelijkse lessen kinderen

Hip hop

Saho (5e lj tem 14j)


In deze lessen zal Saho de basiselementen van Hiphop aanleren. Saho zal niet alleen stil staan bij de verfijnde techniek van de Hip Hop met coole moves, hij leert je ook verbluffende choreografieën. Verder hecht hij veel belang aan de ontwikkeling van het ritmegevoel.

Saho houdt ervan jonge mensen op te leiden. Hij danst sinds begin jaren ´80, geïnspireerd door HIPHOP op TV en cultfilms als Flashdance, Beatstreet and Breakstreet. Hij werd opgeleid door Amerikaanse pioniers als Mr. Wiggles en Popping Taco (choreograaf van Michael Jackson). Hij nam reeds in 1989 deel aan de Belgische kampioenschappen B-Boying. Saho danste bij diverse dans- als danstheatergezelschappen, maar is vooral gekend als solist. Zo creëerde hij een geslaagde solovoorstelling tussen mime en dans in. 

Hij geeft overal in Europa workshops en is een vaak gevraagd jurylid bij belangrijke hip hop competities (Hip Hop International, GC Battle, Burning Floor, No Limit, We wanna Dance ...). Saho is een van de enige dansers van de "old school" van België die nog steeds actief is als leraar en deelneemt aan battles.


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere lichte sportschoenen (geen buitenschoenen) mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
5de leerjaar-16 jaarDanshuis De Ingang (Studio 4)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Wo 9/9, Wo 16/9, Wo 23/9, Wo 30/9, Wo 7/10, Wo 14/10, Wo 21/10, Wo 28/10, Wo 18/11, Wo 25/11, Wo 2/12, Wo 9/12

17:00-18:00

Kansentarief uitpas 17.8 €
Student 76.8 €
Inschrijven
5e leerjaar-14 jaar - reeks van 12 lessen
 

Terug naar overzicht