Danshuis De Ingang - Dansschool Gent, Danslessen, Afrikaanse dans, Argentijnse Tango, Burlesque, Bollywood, Flamenco, Indische dans, Lindy Hop, Oriëntaalse dans, buikdans, Salsa, Salsa Rueda, Swing, Hip Hop, Streetdance, reggaeton, ballet, charlesto

Corona

Ben je cursist? Check dan je mail (ook de spam box). We stuurden je een mail met instructies om de online dansfilmpjes te bekijken ter vervangingvan je lessen.
††
Zoals de overheid het vraagt worden er in onze studio's geen danslessen meer ingericht en worden die ook niet verhuurd, dit om het coronavirus tegen te gaan. Meer info volgt. Blijf gezond, help elkaar en doe zeker thuis een dansje

Ben je cursist? Check dan je mail (ook de spam box). We stuurden je een mail met instructies om de online dansfilmpjes te bekijken ter vervanging van je lessen. Kreeg je die niet? Contacteer ons dan.

Zoals de overheid het vraagt worden er in onze studio's geen danslessen meer ingericht en worden die ook niet verhuurd, dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.† Blijf gezond, help elkaar, hamster niet en blijf zo veel mogelijk in je kot!